VSA statisch

Min: €0 Max: €70

Nieuwe regels.

Beste klant i.v.m. de aanpassing van de wet mogen en zullen wij u niet meer Bulbs of lampen sets verkopen dan twee (2) stuks.

 

Grotere vermogens, voor het MKB, uitsluitend op bestelling via de website en er dient een inschrijving van de Kvk overlegd te worden.

Op deze pagina vind je losse voorschakelapparaten of transformators of ballasten voor HPS en MH gasontladingslampen. Een VSA of EVSA zorgt ervoor dat een bulb niet meer stroom krijgt dan dat de ballast groot is. Zonder VSA of EVSA zal een bulb zoveel stroom trekken als hij kan en implodeerd vervolgens. Hoe meer aluminium een VSA wikkeling bevat, hoe meer stroom de ballast verbruikt en hoe korter de levensduur. Veel koper is beter. Hoe ouder een VSA, hoe hoger het stroomverbruik. Een VSA gebruikt meer stroom dan een EVSA. Een EVSA gaat niet achteruit, hij doet het of hij doet het niet.  


Horti compact 600W

€52,62

Horti compact 600W. VSA trafo met alu wikkeling.

ELT VSA 600W ALU

€63,83

ELT VSA 600W ALU

ELT magnetische VSA

€46,80

ELT magnetische VSA (koper) Inclusief ballast, impulsstarter en een kwaliteitscondensator
Langere levensduur, energiezuinig, snel in montage.

Philips lux Gear

€67,50

De Philips 400W Lux Gear is zeer geschikt als voorschakel materiaal voor de Philips lampen en is zeer betrouwbaar.

Philips Light gear

€52,00

Philips is misschien wel de bekendste in de lampen industrie. De producten staan bekend om hun kwaliteit. De Philips 600W is zeer geschikt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Ons productspectrum wordt aangepast. Voor eventuele vragen bel even 0793604005 Verbergen