VSA regelbaar

Beste klant i.v.m. de aanpassing van de wet mogen en zullen wij u niet meer Bulbs of lampen sets verkopen dan twee (2) stuks.

 

Grotere aantallen, voor het MKB, uitsluitend op bestelling via de website en er dient een inschrijving van de Kvk overlegd te worden.

Een VSA of EVSA zorgt ervoor dat een bulb niet meer stroom krijgt dan dat de ballast groot is. Zonder VSA of EVSA zal een bulb zoveel stroom trekken als hij kan en implodeert vervolgens. Hoe meer aluminium een VSA wikkeling bevat, hoe meer stroom de ballast verbruikt en hoe korter de levensduur. Veel koper is beter. Hoe ouder een VSA, hoe hoger het stroomverbruik. Een VSA gebruikt meer stroom dan een EVSA. Een EVSA gaat niet achteruit, hij doet het of hij doet het niet.  
Gebruik bij dimbare ballasten altijd een bulb die zo dicht mogelijk bij het ingestelde wattage past. Het gas in de bulb geeft de meest optimale kleur bij het juiste wattage. Gebruik bij een dimbare ballast dus meerdere bulb's. Dat hoeft niet duurder te zijn, want je hoeft ze minder vaak te vervangen. Een bulb die brand op een hoger wattage dan waar die voor gemaakt is gaat aanzienlijk sneller achteruit dan bij normaal gebruik.

Instruktie Dimlux