Kappen

Min: €0 Max: €150

Lampenkappen zijn er in vele maten en uitvoeringen.


Cooltube inclusief reflector

€32,22

Cooltube reflectorkappen zijn er speciaal voor gemaakt om de hete lucht van een lamp snel en direct af te voeren. Dit effect wordt gecreerd doordat er koude lucht door de cooltube wordt gezogen of wordt geblazen.

Lighthanger

€7,50

De HortiLine Lighthanger heeft een draagvermogen van max. 5/48 kilo en wordt als set geleverd, 2 stuks per set, ideaal om reflectoren of lampen op te hangen.

Cooltube dual inclusief reflector

€57,00

Cooltube reflectorkappen zijn er speciaal voor gemaakt om de hete lucht van een lamp snel en direct af te voeren. Dit effect wordt gecreerd doordat er koude lucht door de cooltube wordt gezogen of wordt geblazen.

Adjust-a-Wings

€101,15

Verspilt geen licht met de verstelbare adjust-a-wings Avenger reflector. Incl. heatspreader Miro aluminium en glas gecoat. Oxideert niet, onderhoudsvrij.

Northstar Reflector by Hortiline

€87,20

Het vernieuwende passieve afzuigsysteem, zorgt dat de warmte van de lamp naar boven wordt gebracht. (open ontwerp) waardoor minder warmte onder lamp bij de plant en een langere levensduur van de lamp.

Easyroller

€9,35

Easy roller per setje van 2 stuks, wanneer u iets op wilt hangen dat regelmatig van hoogte moet veranderen is de easy roller een goede oplossing!

kap 50 cm

€11,05

Deze grote kap heeft de afmetingen van 50 bij 72 cm (ongebogen). U kunt met deze kap meer dan een vierkante meter belichten.

Lucilu Reflector

€67,92

Lucilu Reflector Set compleet bestaande uit: Kap, lamphouder en spreader De Lucilu Reflector is geschikt voor lampen van 400watt en 600watt.

Azerwing breedstraler

€65,45

Met het verstrijken van het patent op de Adjust A Wings is een hoofdstuk ten einde gekomen.
Prima Klima heeft hierop gereageerd met het ontwikkelen van een reflector die zich kan meten met de Adjust A Wings…

Megalux kap

€14,88

De Megalux V diepstraler is een aluminium spiegelreflector van hoge kwaliteit met horizontale lampfitting, maximale licht-output en rendement.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Ons productspectrum wordt aangepast. Voor eventuele vragen bel even 0793604005 Verbergen