Vaportek Smell-away cube, 19 gr. let op 2 maten!! 3 stuks en 8 stuks.

€16,11
* Stukprijs: €16,11 /
Artikelnummer: A-j150064

SMELL-AWAY CUBE 

VAPOTRADE SMELL-EX BLOCK

Verkrijgbaar in 3x10, 7x10, 3x19 en 8x19 gram.

 

SMELL-AWAY, een nieuwe naam voor de bekende Smell-ex patronen. Deze zorgen voor de neutralisatie van kwalijk riekende geuren. Deze patronen zijn geschikt voor alle Vaportek houders.

 

Extra productinformatie

Het luchtzuiveringsprincipe

De SMELL-AWAY geur membranen, zijn gevuld met de werkzame stof Neutrox Gamma.
Neutrox Gamma is een mix van 52 natuurlijke oliën en is in staat een breed pallet aan kwalijke organische geuren te neutraliseren.
Als lucht langs de geur blokken stroomt, wordt de werkzame stof Neutrox Gamma in een droge damp omgezet die de kwalijke geuren in ruimtes, auto's en/of luchtafvoerkanalen neutraliseert.

Het unieke van deze mix van 52 oliën is, dat de brede samenstelling van de werkzame stof Neutrox Gamma ervoor zorgt dat onze neus er de voor ons meest prettig ruikende geur uitpikt en laat ruiken.
Dus verschillende mensen nemen verschillende geuren waar. De een ruikt rozen, de ander fresia’s en weer een ander ruikt kruiden.


Belangrijk

De droge damp is zwaarder dan normale omgevingslucht. Voor een goede werking moet de droge damp kunnen "vallen". Plaats of bevestig de SMELL-AWAY producten zodanig dat dit mogelijk is. Dus bij voorkeur op plm. 160-180 cm hoogte bevestigen voor de beste werking van de werkzame stof.

Bevat etherische oliën. Vermijd daarom direct contact tussen de SMELL-AWAY patronen en uw spullen zoals houten meubelen, stof, tapijten en sommige soorten kunststof.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen