Slabs

Min: €0 Max: €5

Het voordeel van steenwol is dat het een groot watervast vermogen heeft en veel lucht bevat. Tevens is steenwol licht, compact en relatief goedkoop. Steenwol is daarom ook het meest gebruikte kweekmedium in de glastuinbouw. Toch is het niet gemakkelijk op steenwol te kweken; enige kennis is wel vereisd. Steenwol heeft van zichzelf al een hoge PH-waarde, daarom is het belangrijk deze goed in te wateren met een lage PH-waarde (5,1 tot 5,5). Zorg dat de PH-waarde in de slab nooit lager is dan 5,0. Dit voorkomt dat de wol inzakt en zijn veerkracht verliest. Door steenwol goed te behandelen gaat het heel lang mee.

Gebruiksaanwijzing slabs

3.gif Slabs worden uitsluitend via onze eigen besteldient geleverd. De prijs is afhankelijk van het aantal en de afstand. Vraag hier na. Anders alleen afhalen.


Grodan slab

€3,66

GRODAN SLAB´s De schone en stuurbare teeltoplossingen van Grodan op basis van steenwolsubstraat bevorderen de productie.

B`cuzz cocos slab 100cm

€4,40

B'cuzz Coco Slab bevat een RHP-keurmerk, dat garant staat voor een kokossubstraat van topkwaliteit.

Cultilene slab

€2,89

Het voordeel van steenwol is dat het een groot watervast vermogen heeft en veel lucht bevat.

Grodan PCS slab 100x10x7,5cm

€3,15

Grodan steenwol PCS Slab 100x10cm Deze 100 % natuurlijke slabs zijn meteen klaar voor gebruik.

Plagron Cocos platen 100cm

€3,35 €3,51

De Plagron cocos slab is een 100 % natuurlijk product, het is zeer schoon dat wil zeggen; het bevat geen bodemziektes, negatieve virussen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Ons productspectrum wordt aangepast. Voor eventuele vragen bel even 0793604005 Verbergen