Rocks en Mapito

Min: €0 Max: €90

Kleikorrels worden veel gebruikt door thuis en hobby kwekers. Het is herbruikbaar en eenvoudig te verkrijgen. Hergebruik niet vaker dan 2 of 3 keer. Kleikorrels houden goed vocht vast, maar beiden minder steun aan wortel. Steunstokken en jojo's zullen dus nodig zijn met deze vorm van kweek.

zz Rock/ mapito wordt uitsluitend via onze eigen besteldient geleverd. De prijs is afhankelijk van het aantal zakken en de afstand. Vraag hier na. Anders alleen afhalen.


Plagron Europebbles 45L 8-16mm

€4,55

euro pebbles.Euro Pebbles is een inert hydrologisch substraat van hoge kwaliteit. Als grondstof worden zuivere en zoutvrije kleisoorten gebruikt.

Culvita Hydro Rockz 8-16mm 40L

€15,00

Hydrokorrels geven een goede verdamping, zijn licht in gewicht, weer- en vorstbestendig, vrij van elke chemische agressie en bijzonder geschikt voor decoratieve afdekking (bloembakken/plantenschalen).

B`cuzz Hydro Rockz 8-16mm 45L

€15,50

B'CUZZ HYDRO ROKZ - Hydro Korrels 8-16mm 45 Liter. Hydrokorrels zijn gemaakt van zuivere en zoutvrije gebakken klei.

Mapito 80L

€26,35

MAPITO 80L. Mapito bestaat uit steenwolvlokken en PU-vlokken. Dit zorgt voor een luchtige combinatie die goed vocht vasthoudt.

RFX-1 mix 80 liter prijs per doos

€87,91

RFX-1 is een steenwolsubstraat voor de horticultuur. RFX-1 is voorbehandeld voor een betere hygroscopische werking.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Ons productspectrum wordt aangepast. Voor eventuele vragen bel even 0793604005 Verbergen