Speedgrow stekplug per tray, let op 2 maten!!!, 84 en 126 stuks per tray

€9,48
* Stukprijs: €9,48 /
Artikelnummer: DL-980266

Speedgrow zijn natuurproducten die worden gemaakt van het vulkanisch stollingsgesteente (stolling van lava) Basalt. De vezels worden gemaakt door het verhitten van dit gesteente, een specialiteit van de fabrikant!  Met de zogenaamde Ecose Technologie wordt formaldehyde vrij bindmiddel gebruikt. Deze duurzame techniek is bijzonder milieuvriendelijk.

Op deze manier ontwikkelt zich de gewenste structuur en leveren wij een product met "gezonde"" vezels. Het grote voordeel hiervan is dat de wortels geen groeiweerstand ondervinden en hierdoor beter bestand zijn tegen ziektes en plagen. Tevens maken de planten meer gebruik van het beschikbare volume.

- Organisch bindmiddel

- Betere doorworteling

- Duurzaam

- Prima groeiprestaties

- Beter voor het milieu

- Geen huidirritatie

Speedgrow 84 en Speedgrow 126,
een echt natuurproduct dat wordt gemaakt van vulkanisch stollingsgesteente Basalt.  Met de zogenaamde Ecose Technologie wordt formaldehyde vrij bindmiddel gebruikt. Deze duurzame techniek is bijzonder milieuvriendelijk. Daarom is de kleur van deze producten bruin.

Speedgrow gebruik:

- Het nat maken onder de kraan is eigenlijk al voldoende. Door de Ecose zijn speedgrow producten reeds voorzien van een kleine EC verhoging waardoor voedingstoffen in de eerste week overbodig zijn.

- Het gebruik van 126 pluggen is uitstekend geschikt om Uw zaden te ontkiemen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen