Superthrive / Pentakeep planten voeding stimulatoren

Min: €0 Max: €30

Superthrive ® is een sterk geconcentreerde niet-giftige vitamine oplossing verkwikkende alle verscheidenheid van groen voor zowel thuis tuinders en professionals. Het is net zo geschikt voor hydro-zaaien, hydrocultuur, en blad spuiten.

SUPERthrive® maximaliseert potentieel door het snel opbouwen van een sterke wortel basis en het verminderen van de transplantatie schok.SUPERthrive® vult de bodem te voeden en de natuurlijke bouwstenen aan te moedigen dat de planten maken zich onder optimale omstandigheden.

Sinds 1939 SUPERthrive® blijft een primaire tuinieren en gereedschap teler aan chemisch evenwicht bevorderen, de gewasopbrengst, veilige landschapsarchitectuur, en veilig verplanten bomen van elke omvang.

 

WORTELBEMESTING Pentakeep

 

De advies dosering voor wortelbemesting is 0,5 liter (635 gram) per hectare per week. Afhankelijk van de gewasstand, seizoen en teelt kan de frequentie worden aangepast.


Superthrive

€13,18

SuperThrive is een geconcentreerde mix van vitaminen en hormonen, die direct in de stofwisseling van de planten ingrijpt en de conditie zichtbaar verbetert. Dit resulteert in een sterkere groei en een rijkere bloei.

Pentakeep Super

€28,56

PENTAKEEP- S is een vloeibare stikstof meststof waaraan 5-aminolevuline zuur is toegevoegd. Dit aminozuur bevordert de fotosynthese van de plant.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Ons productspectrum wordt aangepast. Voor eventuele vragen bel even 0793604005 Verbergen