Ferro planten voeding

Ferro is opgericht in de begin jaren negentig als producent van geconcentreerde meststof oplossingen voor de tuinbouw.
Door de jaren heen heeft Ferro haar activiteiten uitgebreid door ook voor de particuliere sector voedingsoplosssingen aan te maken. Deze oplossingen zijn in kleine hoeveelheden te koop bij uw dealer.
Daarnaast is Ferro ook voor andere bedrijven gaan werken. We denken dan aan het afvullen van producten in vloeistof, alsmede het verzorgen van de bestickering van cans en / of flessen.
Ook bleek de buitenlandse markt interessant voor Ferro. Dit is tot uiting gekomen in de leveringen aan Frankrijk, Groot Brittannië, België en Duitsland. In de komende jaren wil Ferro haar markt uitbreiden naar Oost-Europa, daar de markt opkomende is en veelbelovend.
Productie

Ferro beschikt over een compleet geautomatiseerd afvul- en samenstel syteem.

De vloeibare meststoffen worden door de transporteur aangeleverd door een gecompartimenteerde vrachtwagen, de vloeibare meststoffen worden onder druk gelost in de bulkvaten.

Vanuit deze bulkvaten wordt iedere stof individueel gedoseerd met een nauwkeurigheid van 0,25 %, deze hoge nauwkeurigheid zorgt ervoor dat de FERRO meststof oplossingen uitermate betrouwbare producten zijn. Ferro gebruikt alléén hoogwaardige meststofoplossingen voor uw producten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Ons productspectrum wordt aangepast. Voor eventuele vragen bel even 0793604005 Verbergen