Min: €0 Max: €65

De ATA producten zijn ontwikkeld voor de kweker die eenvoudig en snel wil kweken, maar wel een goed eindproduct wil hebben. Rendement voor een goede prijs kwaliteit verhouding.

Voor en perfecte ph        Zie HIER voor de Atami NRG bio voeding.


Atami PK 13-14

€10,91

Een plant heeft een enorme behoefte aan fosfor (P) en kalium (K) tijdens de bloeiperiode en wanneer we hier als kweker aan kunnen voldoen, zal de plant ons er dankbaar voor belonen!

Atami ATA-XL

€19,82

Een uitgekiende mix aan natuurlijke bestanddelen, toegevoegde mineralen, vitamines en aminozuren zorgen voor een uitmuntende groei- en bloeistimulator.

Atami Bloombastic Box Terra

€51,10

Atami heeft voor alle startende kwekers een Bloombastic Box ontwikkeld met alle benodigde producten voor 1 cyclus. De Bloombastic Box is geschikt voor 1m2 kweek op aarde.

Bloombastic

€17,69

Een hoogwaardige cocktail van mineralen en stimulatoren die geschikt is voor de bloei en afrijpfase. Bloombastic verhoogt het suikergehalte van uw gewas en daarmee ook de geur.

B`cuzz Rootbastic

€10,13

Dit hoogwaardige wortelsupplement bevordert de ontwikkeling van de wortels en wortelharen.

ATA-Terra Leaves

€8,53

Terra Leaves is een complete samengestelde voeding die zich specifiek richt op de groeicyclus van de plant. Het zorgt ervoor dat de planten zich in het bijzonder gaan richten op de ontwikkeling van grote, vitale zijtakken en groeischeuten,

ATA-Terra Max

€8,05

Een zorgvuldig samengestelde, complete bloeivoeding, die de plant van alle benodigde meststoffen gedurende de bloeiperiode voorziet.

Atami Microkit ATA Terra

€29,70

Het kleine broertje van de Ata Terra Startersbox! Atami heeft voor alle startende kleine kwekers een verzameldoos ontwikkeld met alle benodigde producten voor 1 hele cyclus.

Atami worm delight 20L

€6,50

Worm Delight is het ideale product om uw substraat op te waarderen. Het bevat een gelijke verhouding van de belangrijkste meststoffen en draagt bij aan een optimaal bodemleven.

B`cuzz ATA-Clean

€9,31

Ata-Clean zorgt ervoor dat het irrigatiesysteem goed blijft functioneren. Ata-Clean voorkomt en verwijdert aanslag van calcium, ijzerfosfaat en algen, waardoor een optimale bevloeiing gewaarborgd blijft.

Atami Bloombastic Box Awa

€60,98

Atami heeft voor alle startende kwekers een Bloombastic Box ontwikkeld met alles d’r op en d’r aan. De Bloombastic Box is geschikt voor 1m2 kweek op hydro. Kweken wordt zo een fluitje van een cent.

Atami Atazyme

€12,76

Ata Zyme Maakt het opnemen van voeding gemakkelijker voor de plant en vermindert de kans op overbemesting.

Atami Microkit ATA Coco

€29,70

Het kleine broertje van de Ata Coco Startersbox! Atami heeft voor alle startende kleine kwekers een verzameldoos ontwikkeld met alle benodigde producten voor 1 hele cyclus.

Atami Bloombastic Box Coco

€58,19

Atami heeft voor alle startende kwekers een Bloombastic Box ontwikkeld met alle benodigde producten voor 1 cyclus. De Bloombastic Box is geschikt voor 1m² kweek op kokos.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Ons productspectrum wordt aangepast. Voor eventuele vragen bel even 0793604005 Verbergen