Pentakeep Super 196 ml, 250 gr

€74,25
* Stukprijs: €74,25 /
Artikelnummer: DL-900051

PENTAKEEP-Super

Verkrijgbaar in 196 en 787 ml.


Wat is Pentakeep- Super
PENTAKEEP- S is het énige product ter wereld dat 5-aminolevuline zuur bevat.
PENTAKEEP- S is een vloeibare stikstof meststof waaraan 5-aminolevuline zuur is toegevoegd. Dit aminozuur bevordert de fotosynthese van de plant. 5-aminolevuline zuur is een belangrijk aminozuur voor de plant, het speelt een belangrijke rol in de vorming van chlorofyl (bladgroen). De mengmeststof PENTAKEEP- S bevat onder andere stikstof, magnesium en spoorelementen. Het is bewezen dat deze voedingselementen in samenwerking met 5-aminolevuline zuur een versterkend effect hebben op de groei van planten.

 

Extra productinformatie

Pentakeep bevat als enige meststof ter wereld het 5-aminolevuline zuur (ALA). ALA is in elk levend organisme in beperkte mate aanwezig. Door extra toevoeging aan de plant verhoogt de fotosynthese en de aanmaak van suikers en droge stof. Dit is vergelijkbaar met de formule zonlicht + CO2 > suiker en zuurstof. Het is bekend dat extra CO2 onder lichte omstandigheden de productie verhoogt en dat het proces langer door kan gaan omdat gebrek aan CO2, waardoor de reactie zou stoppen, niet aan de orde is.
Toediening van Pentakeep uit zich in meer productie en betere kwaliteit. Maar niet alleen de productie profiteert van de extra droge stof. Ook het gewas is sterker en vitaler. Doordat de plant energieker wordt zal hij tevens minder vatbaar zijn voor ziekten of plagen.

WORTELBEMESTING Pentakeep

De advies dosering voor wortelbemesting is 0,5 liter (635 gram) per hectare per week. Afhankelijk van de gewasstand, seizoen en teelt kan de frequentie worden aangepast.

Het middel kan als bladbemesting of via de voedingsoplossing worden toegediend.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen