No Mercy Bacterial 50 ml

€14,49
* Stukprijs: €14,49 /
Artikelnummer: DL-915100

No Mercy Bacterial:

Voor de juiste biotoop in elk groeimedium -

Bacterial bestaat uit nitrificerende bacteriën in vriesdroge vorm. Toegevoegd aan water zullen er binnen 24 uur miljarden nitrificerende bacteriën ontstaan. Nitrificerende bacteriën spelen een hoofdrol bij het afbreken van organische bestanddelen. Naast enzymen en schimmels zorgen deze bacteriën ervoor dat organisch afval wordt omgezet in opneembare voedingsstoffen voor onze planten.

Om zo snel mogelijk een juiste biotoop te verkrijgen in het groeimedium van uw planten is Bacterial het aangewezen product. De planten verdienen tenslotte een goede start binnen een goede biotoop om zich ook goed te kunnen ontwikkelen.
Minder spoelen doordat er minder afvalstoffen in het groeimedium blijven hangen is een groot bijkomend voordeel met Bacterial. Nitrificerende bacteriën zijn echte "afvalverslinders".

 

Extra productinformatie

Gebruik Bacterial met regelmaat (2 maal per week) om zorg te dragen dat er genoeg "gif-etertjes" in je groeimedium aanwezig zijn. Gebruik van een Fungicide zal de werking van de bacterie benadelen. Om de biotoop in je groeimedium na een fungicide behandeling weer z.s.m. optimaal te krijgen is Bacterial bij uitstek een goed en natuurlijk product.

Geef je planten zeker 2 keer per week een dosis Bacterial om zorg te dragen voor een goede biotoop. Binnen een goede biotoop zullen de planten zich zeker kunnen stellen van een goede ontwikkeling. Het laat de planten toe de juiste cannabinoiden te vormen, die hun de nodige natuurlijke bescherming moeten bieden tegen allerlei ziektes, schimmels en ongedierte.

Toepasbaar op:

Voor hydro en bio, Indica's en Sativa's, is Bacterial een juist en natuurlijk product.

Dossering:


Hydro-systemen: Één tot twee theelepeltjes Bacterial direct in het vat. Overdosering is niet bezwaarlijk. Na 20 tot 24 uur zullen zich miljarden bacteriën gevormd hebben. Ook het reguliere voedingspatroon kan gewoon op schema blijven. Let wel goed op dat je filter van je vat ook fungeert als je de bacteriën in het vat mengt. Je slabs doorspoelen voordat je de kweek aanvangt, doe je natuurlijk ook met Bacterial. Een goede biotoop in je slabs creëren, voordat de planten erop komen, is een voorwaarde om uiteindelijk een gezond gewas te kweken. Gebruik Bacterial met regelmaat om zorg te dragen dat er genoeg "gif-etertjes" in je groei medium aanwezig zijn. Gebruik van een fungicide zal de werking van de bacteriën erg benadelen. Om de biotoop in je groeimedium na een fungicide behandeling weer z.s.m. optimaal te krijgen, is bacterial bij uitstek een goed en natuurlijk product;

Bio-systemen: Aan het groeimedium waarmee je begint, kun je op allerlei manieren een dosis Bacterial toevoegen. Gewoon met het bevloeiingswater meegeven is een geijkte, doeltreffende en wellicht de meest makkelijke manier. Zet liefst 24 uur voordat je water geeft een emmer water op kamertemperatuur (pH tussen 6.2 - 7). Één tot twee theelepeltjes Bacterial is genoeg om snel miljarden bacteriën te doen laten ontstaan. De oplossing met Bacterial in de bestaande vriesdroge vorm in het samen te stellein medium mengen is ook doeltreffend. Geef je planten zeker twee keer per week een dosis Bacterial om zorg te dragen voor een goede biotoop. Binnen een goede biotoop zullen de planten zich zeker kunnen stellen van een goede ontwikkeling. Het laat de planten toe de juiste stoffen te vormen, die hun de nodige natuurlijke bescherming moeten bieden tegen allerlei ziektes, schimmels en ongedierte. Biologisch kweken vraagt om Bacterial!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen