Mars Hydro kweektenten

  • Extra dik Oxford - De tent is gemaakt van 1680D Oxford-stof, scheurvast en dubbel gestikt voor perfecte lichtblokkering. En van de hoogste kwaliteit. Het interieur is van sterk reflecterende mylar-film, wat een efficiëntie boost maakt voor verlichtingsopstellingen in elke configuratie. En het oppervlak van de tent is milieuvriendelijk, niet giftig, geen geur.
  • Sterk metalen frame - 100% duurzaam metalen frame. De diameter van de stalen buis is 16 mm. De stalen buis met metalen push-lock hoeken ondersteunt en verstevigt de dikke roltent, die stevig staat en zorgt voor veiligheid en stabiliteit. Hoogwaardige metalen hoekverbinders, niet gemakkelijk te beschadigen, stabieler en sterker dan het plastic.
  • Sterk lichtbestendig -  Nylon ritsen en dubbele stiksels en tweekanaals poortbehuizing ter bescherming tegen lichtlekken. Een afneembare bodem van mylar en een 95% lichtdichte, scheurvaste, reflecterende mylar voering verhogen de intensiteit van de lampen en houden de warmte vast om de tent op de juiste temperatuur te houden voor planten, bloemen, fruit en groenten.
  • Populair kweekgereedschap - Het binnenshuis gebruik van speciale tenten, met plantverlichting en ventilatie en andere apparaten samen, is nu de meest populaire kweekmethode. Niet beïnvloed door seizoenen kunnen planten, fruit en enz in kou of op een plaats zonder zonlicht groeien. U bent ook vrij zijn om temperatuur, vochtigheid, licht, enz. Te regelen om de invloed van ongedierte te elimineren of te verminderen.