Hy-pro starterskit aarde

€34,74
* Stukprijs: €34,74 /
Artikelnummer: DL-910510

Hy-pro Starterpack Terra bevat alle benodigde producten om tot een goed resultaat te komen:

• Rootsimulator
• Spraymix
• Terra
• PH -

 

Extra productinformatie

Rootsimulator
Planten staan in hun levenscyclus steeds voor nieuwe uitdagingen. Elke levensfase heeft z’n eigen behoeften waaraan moet worden voldaan zodat een plant optimaal kan groeien. Ook voor de kweker van de plant leidt dit steeds tot aanpassingen in de toediening van voeding. Het beste is de basis stimuleren: de wortels van de plant.

Spraymix
Iedereen kent het effect van een verfrissende regenbui op een dorstige plant. Zo kunt u het effect van HY-PRO Spraymix ook zien. Het is een middel dat bladeren voorziet van bladvoeding, zodat ze optimaal ademen.

Terra
Sierplantenkwekers die tijdens de hele kweekperiode HY-PRO producten gebruiken, kunnen rekenen op een optimale plantengroei gevolgd door een uitbundige bloei. Potgrond bevat enkel voedingsstoffen voor de eerste weken. Ook andere kweekbodems bevatten soms te weinig voedingsstoffen.

PH -
Voor een gebalanceerde voeding en potgrond zijn twee zaken essentieel, namelijk de EC-waarde en de pH-waarde. Planten stellen dan ook eisen aan het gietwater. De kwaliteit van het gietwater is van belang voor een stabiele groei. Ook hardheid speelt mee. Water met betrekkelijk veel Calcium- en Magnesiumionen noemt men hard water. Hard water is schadelijk voor zuurminnende gewassen.

Voor het op kleine schaal telen van gewassen bevat een starterpack genoeg voeding voor 1 cyclus.

Een pack is verder voorzien van een kweekschema, pen en notitieblock.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen