E-Papillon 1000W 230-400V dimbaar

De E-Papillon heeft veel voordelen ten opzichte van de conventionele armaturen. Eigenlijk komt het er op neer dat met minder energie meer licht gemaakt kan worden.

Artikelnummer: H-1245
Stukprijs: €380,00 /

Elektronica en assimilatiebelichting is iets waar al lange tijd over gesproken wordt. Nu is er dan ook een perfecte oplossing. Papillon armaturen uitgerust met betrouwbare Greenvision elektronica van Philips: de E-Papillon.

De E-Papillon heeft veel voordelen ten opzichte van de conventionele armaturen. Eigenlijk komt het er op neer dat met minder energie meer licht gemaakt kan worden. De E-Papillon heeft namelijk een energiebesparing van ongeveer 5%, dus een flinke besparing op uw energiekosten. Verder komt er ook nog meer licht uit de speciaal ontwikkelde lampen. Dit in combinatie met een reflectorrendement van 92% houdt dus in dat de E-Papillon het meest energievriendelijke armatuur is dat op dit moment beschikbaar is. Ook het reflectorgedeelte is natuurlijk weer eenvoudig schuifbaar in het apparatenhuis, het jaarlijkse schoonmaken van de reflectoren is dus weer zo gedaan.

 

Extra productinformatie

technische specificaties:

De nominale lichtstroom wordt door Philips opgegeven in µmol/s. Dit houdt in dat de groeilicht berekeningen gemaakt worden in µmol/m²s en de verlichtingssterkte in lux een schatting op basis van ervaringscijfers is.


Bij het maken van lichtplannen maakt Lights Interaction een onderscheid tussen de berekende waarde en de praktijk waarde. De berekening wordt gemaakt op basis van een lege ruimte, een nominaal armatuur en een nominale lamp. Aangezien dit geen realistische situatie is corrigeren wij de berekende waarde. Dit heet de praktijk waarde, dus de waarde die wij in de praktijk verwachten bij oplevering.

Met onderstaande praktijk waardes wordt het gemiddelde groeilichtniveau (praktijk waarde) berekend. Dit is de waarde die wij verwachten bij oplevering.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Ons productspectrum wordt aangepast. Voor eventuele vragen bel even 0793604005 Verbergen