Cooltube incl refector 49 cm, flens 125 cm of 150 cm

€33,50
* Stukprijs: €33,50 /
Artikelnummer: FT-22.558

250 / 400 / 600 watt
Diameter =  Ø150mm
Lengte Glas = 350mm
Totale Lengte = 490mm
Porseleinen Fitting Lengte Glas = 350mm
Hamerslag Reflector Inclusief Zij-Reflectoren
Ophangogen inbegrepen

Aansluiting 125/150 mm.

 

Extra productinformatie

COOLTUBE 490MM – Ø150MM

Cooltube reflectorkappen zijn er speciaal voor gemaakt om de hete lucht van een lamp snel en direct af te voeren. Dit effect wordt gecreerd doordat er koude lucht door de cooltube wordt gezogen of wordt geblazen. De manier waarop dit gebeurd is echter compleet afhankelijk van de indeling van de betreffende kweekruimte. Men moet zich ten alle tijde houden aan de voorwaarden van cooltube’s houden. Deze zijn bijvoorbeeld dat er een maximaal aantal cooltubes koppelbaar is. Ook de afstand tot de plant is bij een cooltube anders dan een normale reflector zoals een spiegelkap of een hamerslagkap. Een Cooltube kan namelijk veel dichter op een plant hangen zonder dat deze verbrand. Zolang er aan deze voorwaarden wordt voldaan kan de kweker met veel plezier gebruik maken van de cooltube.

Cooltube inclusief ingebouwde reflector:

Een cooltube reflector bestaat uit een aantal verschillende onderdelen. Ten eerste is er een glazen buis die 330mm lang is. Op deze glazen buis zijn 2 flenzen van aluminium gedrukt en deze worden door hitte bestendige kit op de buis gehouden. Hiermee wordt de totale lengte van de buis 490mm. In de buis is van te voren al een hamerslagkap reflector gemonteerd evenals de twee zij-reflectoren die bij deze cooltube worden geleverd. De fitting is niet gemonteerd en er wordt geen aansluitsnoer bij deze tube geleverd! Geschikt voor kabels van max. 2,mm².

De Cooltube reflector is opgebouwd uit een glazen buis met een lengte van 330mm, hierop zijn 2 aluminium aansluitflenzen gemonteerd met behulp van hittebestendige montagekit, de totale lengte van de buis met aansluitflenzen is 490mm. Er is een hamerslagreflector in de buis gemonteerd en wordt geleverd met 2 zij-reflectoren die eenvoudig met behulp van drukbeugels bevestigd worden. De cooltube is geschikt om 1m2 te belichten. De reflector is verder voorzien van een porceleinen fitting en 2 ophangogen. De fitting is niet voorgemonteerd. De cooltube wordt standaard zonder aansluitsnoer geleverd. Deze Cooltube buis met reflector kan gebruikt worden voor horizontale verlichting. De interne bedrading is geisoleerd uitgevoerd. Op de klemmenstrook kunt U kabel met een diameter van maximaal 2,5 mm² aansluiten. De doorvoerkanalen van deze Cooltube reflector hebben aan de uiteinden een diameter van 125 mm. Hieraan worden de flexibele slangen zoals aluconnect met slangklemmen bevestigd

0 sterren op basis van 0 beoordelingen