Min: €0 Max: €950

SJ hoek stuk Y vorm

€3,50

Secret Jardin Losse hoek stukjes 3-weg Y-vorm 16 of 19 mm. Voor de reparatie van uw tent.

SJ hoek stuk K vorm

€4,00

Bevestiging hoek tussenstuk 16 mm rond . Voor de DS serie. Voor de reparatie van uw Secret Jardin tent.

Perlite 10 L

€5,00

Perliet is een anorganisch gesteente wat na verhitting expandeert tot een poreuze, luchtige en lichtgewicht korrel; perlietkorrels Het wordt veel gebruikt als toeslagstof in potgronden, stekgronden, zaaigronden en pluggen.

EPS ijkvloeistof EC 1.41 100ml

€7,50

Regelmatige kalibratie van je EC meter zorgt ervoor dat je verzekerd bent van nauwkeurige metingen. EPS ijkvloeistof EC 1.41 is geschikt voor ieder merk EC meter, waarvan de waarde van  de ijkvloeistof  1.41 is.

EPS ijkvloeistof EC 12.88 100ml

€7,50

Regelmatige kalibratie van je EC meter zorgt ervoor dat je verzekerd bent van nauwkeurige metingen. EPS ijkvloeistof EC 12.88 is geschikt voor ieder merk EC meter, waarvan de waarde van  de ijkvloeistof  12.88 is.

EPS ijkvloeistof EC 2,77 100ml

€7,50

Regelmatige kalibratie van je EC meter zorgt ervoor dat je verzekerd bent van nauwkeurige metingen. EPS ijkvloeistof EC 2.77 is geschikt voor ieder merk EC meter, waarvan de waarde van  de ijkvloeistof  2.77 is.

EPS ijkvloeistof EC 3.0 100ml

€7,50

Regelmatige kalibratie van je EC meter zorgt ervoor dat je verzekerd bent van nauwkeurige metingen. EPS ijkvloeistof EC 3.0 is geschikt voor ieder merk EC meter, waarvan de waarde van  de ijkvloeistof  3.0 is.

Lighthanger

€7,50

De HortiLine Lighthanger heeft een draagvermogen van max. 5/48 kilo en wordt als set geleverd, 2 stuks per set, ideaal om reflectoren of lampen op te hangen.

Garden HIGHPRO thermo/hygro basic

€8,03

Garden HIGHPRO thermometer/hygrometer basic.

Steunnet

€11,78

Steunnet

EPS humusboost

€12,00

Humuszuur is een celsensibilisator die de doorlaatbaarheid van celdelen vergroot, waardoor de opname van voedingsstoffen met 30% toeneemt. Het verbetert de slechte effecten op bodembacteriën of -schimmels door de directe toepassing van ureum en kalium.

SMS Smart MK2 thermostaat

€12,00

Plug & Play NTC sensor voor gebruik in combinatie met de SMSCOM Smart Controller MK2. De NTC sensor verandert de SMSCOM Smart Controller in een temperatuur gestuurde fancontroller. De NTC sensor is voorzien van een 3 meter lang snoer.

Culvita Hydro Rockz 8-16mm 40L

€15,00

Hydrokorrels geven een goede verdamping, zijn licht in gewicht, weer- en vorstbestendig, vrij van elke chemische agressie en bijzonder geschikt voor decoratieve afdekking (bloembakken/plantenschalen).

PRO-XL Stop Grow

€15,73

Stop Grow van PRO-XL zorgt ervoor dat u de lengte van de plant kan sturen. Bij het inspuiten van dit compoment zal de groei remmen en de stimulatie van de bloeivorming toenemen.

Garden highpro clipfan 15cm

€17,00

Garden highpro profan clipfan 15cm

EPS Calmag

€23,40

CalMag is een hoogwaardig calcium magnesium additief dat wordt toegevoegd wanneer er een tekort is. CalMag wordt voornamelijk gebruikt bij gebruik van osmose-, gefilterd en zacht water. Een tekort is o.a. te herkennen door chlorose (vergeling van het blad

EPS bodemverbeteraar. 2kg.

€23,40 €23,40

Voor het verbeteren van de bodemgesteldheid. 2 kg. dit is een organische NPK meststof. De specifieke formule is geschikt voor kaliumbehoeftige gewassen (waaronder sierplanten, boomkwekerij, vruchtgroenten en wortelgewassen).

EPS silicium concentraat. 1kg.

€23,40

EPS silicium concentraat aangebracht op grond maakt een wereld van verschil. Het zorgt er niet alleen voor dat de planten de nodige zeldzame sporenelementen krijgen, maar de gunstige schimmels en bacteriën exploderen in aantal bij een hermineralisatie va

EPS siliciumboost

€24,00

De effecten van siliciumboost bij planten: Groter wortelgestel (er worden meer voedingstoffen opgenomen).
Dit leidt tot betere verankering en een betere opname van voedingsstoffen en water.
Versteviging en verdikking van stengels en stam Grotere bladere

EPS LED protect

€26,00

LED Protect is een toevoeging die mee kan worden gegeven met elke basisvoeding. LED Protect beschermt de plant tegen alle vormen van stress, waaronder ook de stressfactoren die kunnen optreden door kweken onder LED kweeklampen, zoals fotovergiftiging en b

Pagina 1 van 4
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Ons productspectrum wordt aangepast. Voor eventuele vragen bel even 0793604005 Verbergen