Min: €0 Max: €900

Potten rond PP

€1,78

Potten rond PP

Bieslook Fijne

€2,00

Bieslook (Allium schoenoprasum) is een gewas dat jaren achtereen kan blijven staan.Oorsprong ligt vermoedelijk in Siberie en Oost-Azië.

Chinese Knoflook-Bieslook

€2,00

Bieslook (Allium schoenoprasum) is een gewas dat jaren achtereen kan blijven staan. Oorsprong ligt vermoedelijk in Siberie en Oost-Azië.

Bio knip & eet Alfalfa

€2,49

Biologische Alfalfa spruitgroente van BIO Knip & Eet hebben een frisse, zachte smaak en een heerlijke structuur. Alfalfa wordt gebruikt in allerlei gerechten, salades en op luxe broodjes.

Bio Knip & Eet Basilicumkers

€2,49

Biologische Basilicumkers spruitgroente van BIO Knip & Eet smaken uitstekend als laatste toevoeging bij verse pasta, noedels.

Bio Knip & Eet Broccolikers

€2,49

Biologische Broccolikers spruitgroente van BIO Knip & Eet heeft een stevige smaak aan salades, vlees- en visgerechten en op sandwiches met kaas

Bio Knip & Eet Mosterdkers

€2,49

Biologische Mosterdkers spruitgroente van BIO Knip & Eet is er voor de echte liefhebber van een pittige mosterdsmaak. Mosterdkers is rijk aan vitamines, mineralen en eiwitten.

Bio Knip & Eet Daikonkers

€2,49

Biologische Daikonkers of ook wel Radijskers spruitgroente van BIO Knip & Eet heeft een pittige smaak en voegt duidelijk smaak toe aan uw gerechten.

Bio Knip & Eet Rucolakers

€2,49

Biologische Rucolakers spruitgroente van BIO Knip & Eet heeft een beetje nootachtige smaak en wordt voorall gebruikt in salades. Ook als broodbeleg op o.a.kaas.

Bio Knip & Eet Taugé

€2,49

Biologische Tauge spruitgroente van BIO Knip & Eet is een van de meest bekende en makkelijkste kiemgroente. Tauge is zo heerlijk fris van smaak en het heeft een knapperige beet.

Bio Knip & Eet Tuinkers

€2,49

Biologische Tuinkers spruitgroente van BIO Knip & Eet heeft een beetje pittige smaak om salades, ei- en visgerechten op smaak te brengen.

Bio Knip & Eet Mengsel Salade

€2,49

Biologische Salade Mix spruitgroente van BIO Knip & Eet bevat verschillende soorten spruitgroenten voor een super heerlijke salade. Deze spruitgroenten gemengde salades zijn na 6 dagen al klaar om te consumeren.

Bio Knip & Eet Mengsel Pikant

€2,49

Biologische Pikante Mix spruitgroente van BIO Knip & Eet bevat verschillende soorten pikante spruitgroenten. Je kan deze goed gebruiken om gerechten wat op te spicen in bijvoorbeeld Mexicaanse gerechten zoals Taco's.

Knip & Eet Alfalfa kers

€2,50

Wordt wel “de Koning onder de spruitgroente” genoemd.

Knip & Eet Basilicum kers

€2,50

Iedereen kent wel de smaak van Basilicum, vooral bekend van de Mediterrane gerechten maar ook veel toegepast in de Thaise en Indonesische keuken.

Knip & Eet Broccoli kers

€2,50

Broccolikers bevat een groot aantal gezondheidsstoffen.

Knip & Eet Mosterd kers

€2,50

Deze kers is de meest pittige van alle spruiten, met een uitgesproken mosterd-smaak.

Knip & Eet Perilla kers

€2,50

Perilla- of Shisokers wordt, met name in Japan, zeer vaak gecombineerd met visgerechten.

Knip & Eet Piselli kers

€2,50

De smaak is als van een verse doperwt. Naast de decoratieve eigenschappen is de Pisellikers uitstekend te combineren met diverse vissoorten.

Knip & Eet Prei kers

€2,50

Deze spruitgroente heeft een nadrukkelijke prei smaak, pittig en kruidig.

Pagina 1 van 5
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Ons productspectrum wordt aangepast. Voor eventuele vragen bel even 0793604005 Verbergen