Min: €0 Max: €300

Woma

De nieuwe revolutionaire voedingslijn 123 van Woma-Tuintechniek
Onze revolutionaire voedingslijn 123 is het resultaat van jarenlang testen met diverse voedingsstoffen. Uiteindelijk zijn we tot de huidige samenstelling gekomen, die garant staat voor een zeer mooi eindresultaat.

Bij Woma-Tuintechniek staat kwaliteitscontrole van onze producten op nummer 1. Hierbij is het gewas altijd de toonaangevende factor. Daarnaast worden kwaliteit, concentraat en gebruiksvriendelijkheid niet uit het oog verloren. Kortom: met de drie middelen van de 123 voedingslijn heeft u alles in huis om tot een perfect eindresultaat te komen!

Meer over WOMA


Woma Nr3 Afharder

€357,50 €300,00

Woma Voeding. Woma Plantenvoeding is ontstaan omdat zij het anders willen doen dan de rest. Woma wilde iets ontwikkelen dat vrij simpel is

Woma Nr2 Wortelstimulator

€27,50 €25,00

De nummer 2 is een wortelstimulator die zeer krachtig werkt. Zo krachtig zelfs, dat wanneer het om een bloeiend gewas gaat, het maximaal 3 weken meegegeven mag worden.

Woma hydro Nr1 basisvoeding

€30,25 €27,50

Woma Voeding. Woma Plantenvoeding is ontstaan omdat zij het anders willen doen dan de rest. Woma wilde iets ontwikkelen dat vrij simpel is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »