Plagron voeding

Over plagron
Plagron is een betrouwbare producent en wereldwijd leverancier van kwalitatief hoogwaardige biologische producten. Een toonaangevend bedrijf met een breed scala aan substraten, meststoffen en additieven. Meer dan twintig jaar ervaring heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid van kleine wormenkwekerij tot een internationaal bedrijf dat behoort tot de top van de markt. In ons eigen laboratorium in het Nederlandse Ospel ontwikkelen we op grote schaal diverse soorten producten. Ook zijn hier de productielocaties gevestigd.

Voor elke kweker 
Goede kwaliteit toegankelijk maken voor een breed publiek vinden wij belangrijk. Plagron is er voor iedereen; van beginnende kwekers tot ervaringsdeskundigen. Of het nu om de beste substraten of meststoffen gaat of goed advies, Plagron is je ideale partner. Wij zetten constant alles in het werk om de beste kweekprestaties voor jou mogelijk te maken. Onze producten zijn verkrijgbaar in shops over de hele wereld. Benieuwd naar ons volledige assortiment? Neem dan een kijkje bij onze producten. Plagron is een geregistreerde handelsnaam en een geregistreerd merk van Bertels B.V.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Ons productspectrum wordt aangepast. Voor eventuele vragen bel even 0793604005 Verbergen