Bio Green voeding

Min: €0 Max: €90

De voordelen van Bio Green.

Het gemak waarmee u deze producten kan toepassen is een ware verademing. Deze productlijn maakt geen onderscheid tussen aarde, cocos of hydro. Het is geschikt voor alle subtraten. Ook bestaat er geen A en/of B component. Dit maakt het eenvoudig om bijzondere kweekresultaten te behalen.


Biogreen PK 13-14

€9,50

BioGreen PK 13-14-TE is een hoogkwalitatief plantennutriënt met alle macro- en micro-elementen die nodig zijn voor de versterking van de bloemvorming op elk medium.

Biogreen Biozym

€12,51

BIOZYM biokatalysator is een uiterst belangrijke biokatalysator
van plantafvalstoffen.

Biogreen Bio 2 Bloom

€12,98

Bij Bio 1 en Bio 2 zijn de NPK- en micro-elementenbalans speciaal samengesteld voor een zo hoog mogelijke opbrengst van het gewas.

Biogreen Bio 1 grow

€12,98

Bij Bio 1 en Bio 2 zijn de NPK- en micro-elementenbalans speciaal samengesteld voor een zo hoog mogelijke opbrengst van het gewas.

BioGreen Hydro A+B

€14,38

Hydro A and B bevatten samen alle nutriënten die nodig zijn voor een vroege groei en bloei in ieder medium.

Biogreen Lime (Kalk) Calcium 5 kg

€14,38

Biogreen Lime (Kalk) Calcium 5 kg

Biogreen X-Rooting

€15,25

X-rooting en X-bloom zijn zeer hoogwaardige amino-acid, vitamineboosters die ervoor zorgen dat het wortelgestel, de stam, het blad, de top en alle andere zichtbare en onzichtbare groei- en bloeifuncties optimaal werken.

Biogreen Calgel

€15,25

Calgel is een uniek product. De basis van het product is stikstof en calcium in een bepaalde verbinding. Deze verbinding is een bouwsteen voor de plantcelwanden hetgeen resulteert in een compacte zwaardere top.

Biogreen X-Bloom

€17,71

X-rooting en X-bloom zijn zeer hoogwaardige amino-acid vitamineboosters die ervoor zorgen dat het wortelgestel, de stam, het blad, de top en alle andere zichtbare en onzichtbare groei- en bloeifuncties optimaal werken.

BioGreen Garlic 1L

€24,30

Weert Spint, trips en andere insecten af. Het wordt opgenomen door de plant, waardoor de plant minder aantrekkelijk wordt voor Spint, Trips en andere insecten. Bij een sproeibehandeling vermindert het schimmelproblemen.

Biogreen X-Blast

€31,05

De organische verbindingen in X Blast zorgen voor meer weerstand, een hogere stressbestendigheid en een sterke bloei door de van nature bestaande mineralen en hulpstoffen. X Blast is een hoogwaardige meststof met alle voedingsstoffen die nodig zijn voor e

Biogreen Flower Boost 6 st/doos

€32,50 €31,32

Biogreen Flower Boost 6 st/doos

BioGreen CO2-tabletten - bruistabletten

€37,82

Co2 kan op veel manieren worden toegediend, doch de eenvoudigste manier is gebruik te maken van bruistabletten.

Biogreen X Force

€97,50 €40,50

Biogreen X-Force 500 ml Wij presenteren u het nieuwste product van Biogreen "X-Force’’. X-Force is een product dat rijk is aan silicium zuur, X-Force wordt gemakkelijk door de plant opgenomen.

BioGreen starterskit

€89,10

Dit plantvoeding starters setje van Bio Green bestaat uit 9 flessen van 250 ml. Voldoende voor de voeding van 1 á 2 vierkante meter. Het pakket is geheel compleet van wortel- tot groei- en bloeistimulator.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »