Min: €0 Max: €30

Zie ook   HIER  voor BAC niet bio voeding


BAC Organic Bloom

€9,25 €8,55

BAC bloeivoeding is speciaal ontwikkeld om aan alle behoeften van uw gewas tijdens de bloeicyclus te voldoen. Wij werken met zeer hoogwaardige en makkelijk opneembare biologische meststoffen.

Bac Organic Grow

€9,25 €8,55

BAC groeivoeding is speciaal ontwikkeld om aan alle behoeften van uw gewas tijdens de groeicyclus te voldoen. Wij werken met zeer hoogwaardige en makkelijk opneembare biologische meststoffen.

BAC X-Seed

€6,48

XSEED is een volledig plantaardig product voor de behandeling van zaad en gebruik in de tuinbouw. Het is een uitstekend middel ter bevordering van de ontkieming van zaden en een wortel- en groei stimulator ineen.

BAC Biotablets

€13,50

BAC Biotablets zijn ontwikkeld om nieuwe en bestaande planten te bemesten.

Bac Pro-active

€26,10

De B.A.C. Pro-Active bestaat uit verschillende plantaardige aminozuren, vitaminen en eiwitten. Door gebruik te maken van pro-active zal uw gewas zich vitaler ontwikkelen m.b.t. de opbouw van zowel wortel(haren), blad(groene kleur) en de productie van bloe

BAC Organic PK Booster

€25,50 €23,40

BAC PK booster heeft reeds in de Engelse land- en tuinbouw tot de beste resultaten geleid. Deze biologische PK booster zorgt voor een uitbundige suikervorming in uw bloemen. De kwaliteit zal hierdoor sterk verbeteren.

BAC Bio-Clone

€12,15

BioClone Gel is een wortelstimulator speciaal bedoelt voor de wortelontwikkeling bij stekken. Tevens biedt het bescherming tegen ziektes.
Het is een volledig plantaardig derivaat, wat de ideale verhoudingen aan sporenelementen bevat.

BAC Sillica Power

€29,00 €25,20

BAC Silica Power Silicium Plantbooster voor de hele cyclus. Silica Power activeert het bodemleven en versterkt plantcellen. Daardoor bouwt de plant meer weerstand op tegen ziekten en andere plagen.

BAC Bladvoeding

€28,80

BAC bladvoeding zorgt voor een snelle aanmaak van chlorofyl (groene kleur) in het blad. De micro-organismen (fotosynthese bacteriën) die op en in het blad aanwezig zijn en zorgen voor de chlorofyl aanmaak, worden door BAC bladvoeding gestimuleerd.

BAC Funky Fungi

€21,93

BAC schimmels bestaat uit o.a. 4 soorten Mycorrhiza’s. Door gebruik van deze schimmels in combinatie met BAC stimulatoren zullen deze schimmels zich sneller en continu koloniseren rondom het wortelstelsel van uw gewas.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Ons productspectrum wordt aangepast. Voor eventuele vragen bel even 0793604005 Verbergen