Biogreen X-Rooting, let op 3 maten!! 250 ml, 1 en 5 liter

€15,25
* Stukprijs: €15,25 /
Artikelnummer: FT-15.515
X-rooting en X-bloom zijn zeer hoogwaardige amino-acid, vitamineboosters die ervoor zorgen dat het wortelgestel, de stam, het blad, de top en alle andere zichtbare en onzichtbare groei- en bloeifuncties optimaal werken.
Doordat deze amino-acids met synthese gewonnen zijn was het mogelijk voor BIOGREEN om zelf te bepalen hoeveel, en welke amino-acids er aanwezig zijn. Dit betekent dat de X-rooting niet alleen de wortels beïnvloedt maar ook de bladeren, de stam en de enzymenaanmaak.
 
X-bloom bevordert niet alleen de topvorming maar stimuleert ook bepaalde hormonen en de bladvorming. Het winnen van amino-acids doormiddel van synthese zorgt ervoor dat een amino-helix slechts 700 DA lang is tegen 10.000 DA van elk ander organisch product. Een plantencel kan een helix opnemen met een lengte van maximaal 1500 DA.
 
Dit betekent een zeer snelle werking van X-rooting en X-bloom die vooral bij gestresste planten zeer snel zichtbaar is, onder andere aan het blad. Ook zijn X-rooting en X-bloom respectievelijk met een 3% en een 2% organisch extract verrijkt om het bacteriemilieu te bevorderen.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen