Biogreen X Force, let op 3 maten!! 250 en 500 ml en 1 liter

€40,50
* Stukprijs: €40,50 /
Artikelnummer: FT-15.551

X Force bevordert als belangrijke maatstaf de groei en stevigheid van de plant, verbetert de opname van minerale voedingsstoffen en verhoogt de weerstand tegen abiotische stressfactoren.

Op plaatsen waar de schimmels vatbaar zijn om de plant binnen te dringen, deponeert u een extra hoeveelheid X-Force-silicium, dit vormt een barrière tegen verdere infectie.

Borium en silicium zijn betrokken bij de overdracht van energie in de plant, molybdeen zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen.

  • Stimuleert de aanmaak van chlorofyl, chlorofyl verantwoordelijk voor fotosynthese en levert daardoor energie aan de plant.
  • Vermindert de inname van natrium en vermindert stress in zoutoplossing.
  • Verhoogt de inname van kalium.
  • Stimuleert de vorming van haarwortels.
  • Vermindert schade door insecten en schimmels.
  • beschermt tegen abiotische stress: droogte (uV) en grote temperatuurschommelingen.

Let op:
X-Force in combinatie met X-Rooting verbetert de opname van sporenelementen.

Hoe te gebruiken:

Goed schudden voor gebruik. Gebruik X Force gedurende de groeicyclus in een dosis van 15 ml opgelost in 100 liter water.

Voeg X Force toe aan het water, maar doe nooit het tegenovergestelde. Schud het product goed zodat het volledig oplost. Andere voedingsstoffen en / of supplementen kunnen indien nodig worden toegevoegd.

Donker en vorstvrij bewaren. Als het product in contact komt met de ogen, spoel dan met water. Buiten bereik van kinderen bewaren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen