BioGreen CO2-tabletten - 100 bruistabletten

€37,82
* Stukprijs: €37,82 /

Co2 is het belangrijkste element voor alle levende organismen. het is de wetenschappelijke formule voor kooldioxide en is een bestanddeel van koolstof (C) en zuurstof (o). Koolstof en zuurstof zijn twee van de belangrijkste elementen voor levende organismen , naast het water, het licht en de voedingsstoffen die nodig zijn voor de groei van planten.

daarom is de Co2 een van de belangrijkste voedingsstoffen . Door de fotosynthese in zijn bladeren haalt de plant de benodigde Co2 uit de lucht die vervolgens wordt omgezet in suikers, koolhydraten, cellulose en zuurstof. De plant geeft zuurstof af aan de lucht en een klein deel gebruikt het om te ademen. suikers worden gebruikt als voedingsstoffen.

Een plant bestaat uit 90% water, 9,6% geassimileerde koolhydraten (zoals cellulose in de celwand) en slechts 0,4% anorganisch materiaal. Voor de verschillende functies van een plant zijn ook andere stoffen zoals npK, vitamines, sporen en mineralen erg belangrijk.

hoe te gebruiken:

1 tablet per 200 liter lost in 90 seconden op in water bij normale temperatuur. 48 uur actief na oplossen. heeft geen invloed op de EC-waarde.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen