Biogreen Bio 1 grow, let op 3 maten!! 250 ml,1 en 5 liter

€12,98
* Stukprijs: €12,98 /
Artikelnummer: FT-15.500

In een zich ontwikkelend gewas zijn stikstof en fosfor erg belangrijk tijdens de eerste vegetatieve fase. Het fosfaattekort heeft een negatief effect op de wortelontwikkeling, weerstand en opbrengst van het gewas. Een gewas in een voedingsarme bodem, of waarbij de bodem (substraat) de juiste voedingsstoffen voor de wortels nodig heeft, heeft eerder gebruik van Bio 1 nodig.

Biogreen's Bio 1 Grow Growing Fertilizer zorgt voor al die voedingsstoffen die nodig zijn voor de productie van sterke en gezonde planten.

Bio 1 wordt gebruikt tijdens de eerste groeifase en tot en met week 2. Het moet tweemaal tijdens de irrigatie worden toegediend en daarna zonder voeding (spoelen). Gebruik de dosis die wordt aangegeven in de instructies. Te veel bemesting kan leiden tot stagnerende groei.

  1. Verbeter duidelijk de conditie van plantenwortels.
  2. voldoende kalium voor het begin van de bloei en de kracht van de plant.
  3. voldoende fosfor voor explosieve wortelgroei.
  4. voldoende magnesium voor een optimale synthese van chlorofyl en eiwitten.
  5. Bevat alleen de puurste grondstoffen.
  6. BioGreen Bio 1 is volledig biologisch.
  7. geen vervaldatum.
Hoe te gebruiken:

Vanaf de 2e groeidag tot de 3e of 4e bloeiperiode, afhankelijk van de grootte, de hoeveelheid verhogen. Bij rijke bodems dit mengsel 1 tot 3 keer per week aanbrengen; Bij arme gronden of hydrocultuur dagelijks aanbrengen. Geef elke dag water als dat nodig is. Wees voorzichtig met mogelijke overdosering.
Donker en vorstvrij bewaren. Als het product in contact komt met de ogen, spoel dan met water. Buiten bereik van kinderen bewaren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen