Atami Hydro rokz 8-16 mm, 45 liter

€16,10
* Stukprijs: €16,10 /
Artikelnummer: FT-11.022

Deze producten alleen afhalen. Voor de verzending worden extra kosten in rekening gebracht!

Atami Hydro rokz:

Teelt op een kokossubstraat en hydrocultuur zijn populaire teeltmethoden. Elke teler heeft zijn eigen voorkeur en elk substraat heeft zijn eigen kenmerken! Waarom zou je niet het beste van twee werelden combineren ?! 

Met dit in gedachten heeft Atami Hydro Rokz Cocos 60-40 ontwikkeld! Het substraat is een uitgebalanceerde mix van kleikorrels en kokos van topkwaliteit. 

Hydro Rokz Cocos 60-40 biedt veel voordelen van hydrocultuur. De kleikorrels zorgen voor een uitstekende afvoer omdat ze bijna geen water vasthouden! Dit verkleint de kans op te veel water. Wanneer het water wordt afgevoerd, komt er verse lucht in de wortelzone en krijgt dit substraat een hoge luchtverhouding, voor een optimale wortelontwikkeling! 

Door kokos toe te voegen, wordt de waterretentie van het substraat verhoogd. Coco biedt een buffer tussen gietbeurten, omdat het ervoor zorgt dat het vochtgehalte in de buurt van de wortels stabiel blijft en het houdt ook bepaalde voedingsstoffen vast! 

Hydro Rokz Cocos 60-40 heeft de RHP-certificering, die de kwaliteit van de ondergrond garandeert en de betrouwbaarheid van eigenschappen verzekert.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen