Aptus Tent set Pro

€36,00
* Stukprijs: €36,00 /
Artikelnummer: FT-10.561NL

Aptus Tent Set PRO - het complete voeding pakket bestaande uit boosters en stimulatoren voor de ervaren kweken.

Om het beste resultaat uit uw plantenteelt te behalen gebruikt u deze set naast een de basis plantenvoeding All in one liquid van Aptus.

Het Aptus Tent set Pro starter pakket bestaat uit:

50 ML Startbooster: Krachtige wortel- en groeistimulator (meer wortels en plantgroei)

50 ML Topbooster: Aptus Topbooster is een combinatie van een bloei- en afbloeistimulator.

50 ML Regulator: Aptus Regulator draagt bij aan de opname van voedingsstoffen, versterkt de plantstructuur en verhoogt het vermogen van de plant om met verschillende stressfactoren (abiotisch en biotisch) om te gaan.

50 ML P-Boost: Aptus PC P-Boost is een krachtige bloeistimulator en geschikt voor gebruik in hydro-systemen. Planten hebben in de bloeifase een grote behoefte aan fosfor. P-Boost bevat fosfor en linksdraaiende aminozuren, is volledig wateroplosbaar en laat geen residuen achter.

50 ML K-Boost: Krachtige afbloeistimulator geschikt voor gebruik in hydro-systemen. Planten hebben in de afbloeifase een grote behoefte aan kalium. K-Boost bevat kalium en linksdraaiende aminozuren. K-Boost is volledig wateroplosbaar en laat geen residuen achter.

50 ML CaMg-Boost: Planten hebben gedurende de vruchtzetting een grote behoefte aan calcium en magnesium. Aptus PC CaMg-Boost voorkomt tekorten aan calcium en magnesium. CaMg-Boost bevat calcium, magnesium en linksdraaiende aminozuren, is volledig in water oplosbaar en laat geen residuen achter.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen