Aptus Tent set Basic

€32,40
* Stukprijs: €32,40 /
Artikelnummer: FT-10.560NL

Aptus Tent Set BASIC - het complete voeding pakket bestaande uit boosters en stimulatoren voor de beginnende Aptus kweker.

Om het beste resultaat uit uw plantenteelt te behalen gebruikt u deze set naast een de basis plantenvoeding All in one liquid van Aptus.

Het Aptus Tent set BASIC starter pakket bestaat uit:

  • 50 ML Startbooster: Krachtige wortel- en groeistimulator (meer wortels en plantgroei).

  • 50 ML Topbooster: Aptus Topbooster is een combinatie van een bloei- en afbloeistimulator.

  • 50 ML Regulator: Aptus Regulator draagt bij aan de opname van voedingsstoffen, versterkt de plantstructuur en verhoogt het vermogen van de plant om met verschillende stressfactoren (abiotisch en biotisch) om te gaan.

  • 50 ML PK-Boost: Aptus PC PK-Boost is een krachtige bloeistimulator en geschikt voor gebruik in hydro-systemen. Planten hebben in de bloeifase een grote behoefte aan fosfor en kalium. PK-Boost bevat fosfor, Kalium en linksdraaiende aminozuren, is volledig wateroplosbaar en laat geen residuen achter.

  • 50 ML K-Boost: Krachtige afbloeistimulator geschikt voor gebruik in hydro-systemen. Planten hebben in de afbloeifase een grote behoefte aan kalium. K-Boost bevat kalium en linksdraaiende aminozuren. K-Boost is volledig wateroplosbaar en laat geen residuen achter.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen